Sucuk demek,
mutfakta harikalar yaratmak demek!

Blog

Kahvaltıların kralı sucuk, mutfağınızdaki pek çok lezzete eşlik eder, yemeklerinizi bir anda ziyafete dönüştürür. Sucukla, pratik, şipşak, nefis lezzetler hazırlayabilirsiniz. Her zaman yaptığınız yemeklere sucuk ekleyerek bir anda sofranın ve damakların tadını doruğa çıkarabilirsiniz. Çorbadan pilava, krepten makarnaya kadar her lezzete yakışan sucukla öğünleri unutulmaz kılmak mümkün.

Pilavdan çorbaya sucuk her lezzette!

Örneğin her zaman yaptığınız gibi sade pilavınızı hazırlarken, pirinçlerden önce tereyağında kavurduğunuz küp sucukları tarifinize eklerseniz, dumanı üstünde harika bir sucuklu pilav yapabilirsiniz. Her zaman yaptığınız domates soslu makarnanızın üzerine biraz zeytinyağında kısa süre pişirdiğiniz sucuklarla muhteşem bir lezzet katabilirsiniz. Tarhanadan ezogeline, domatesten un çorbasına kadar her çorbaya yakışan sucukları, çorbanız piştikten sonra tereyağında kızartıp içne ekleyebilir, kepçeler dolusu eşsiz bir lezzet oluşturabilirsiniz. Beşler’in kasap sucuktan ev tipi sucuğuna her çeşit ve lezzette sucuğunu güvenle mutfağınızda ve sofralarınızda kullanabilirsiniz.

Şipşak tarif:
Sucuklu Fransız Tostu


Malzemeler:
6 dilim tost ekmeği
Beşler sucuk dilimleri
Dilimlenmiş kaşar peyniri
2 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 tutam tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 tutam karabiber

Hazırlanışı:
Tost ekmeklerinin kenarlarını kesin, süt, yumurta, baharatlar, zeytinyağı ve tuzu bir kap içinde karıştırın. Tost ekmeğinin üzerine sucuk ve kaşar dilimlerini koyup diğer tost ekmeğini üzerine kapatın ve ortadan kesin. Kestiğiniz tost ekmeğini yumurtalı karışıma bulayın. Tavaya tereyağını koyun ve kısık ateşte tereyağ eriyince yumurtaya buladığınız tost dilimlerini kızartın. Afiyet olsun.

İskenderi sucukla hiç denediniz mi?
Pidesi, yoğurdu, közlenmiş biberi ve domatesiyle Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti iskender kebabı bir de Beşler Sucuk’la deneyin. İnce ince dilimlediğiniz Beşler sucuğu, az yağlı tavada kısa süreli çevirerek pişirin. Daha önceden hazırladığınız tereyağlı, salçalı, domatesli ve isteğinize göre baharatlarla zenginleştirdiğiniz iskender sosunuzu, yağda hafifçe kızarttığınız tırnak pide yatağına dökün. Üzerine kızarttığınız Beşler sucukları dizin. Tabağın yanına mutlaka kaymaklı yoğurt ilave edin. Közlenmiş ya da sotelenmiş domates ve biberleri üzerine, kızgın tereyağını gezdirip sunun. Beşler sucuklu iskender kebaba tüm aile bayılacak.

Yeni Ürünler

Yukarı Çık