• “Başarılı ve parlak bir gelecekten
    - 1945'ten bu yana -
    hiç şüphe etmedik.”

    2010’lar

    2014 yılında, Dünyanın ve Avrupa’nın sayılı Et ve Et ürünleri işleme Tesisleri’nden biri olan, ileri teknoloji ve yüksek hijyen standartlarıyla donatılmış, Silivri’deki 40 bin m2 arazi üzerinde kurulu, 30 bin m2 kapalı alana sahip fabrikasına taşındı. Beşler, birbirinden lezzetli, kaliteli ve sağlıklı ürünlerinin üretimine halen bu benzersiz tesiste devam etmekte.
    2015 yılı ile birlikte açık ve paketlenmiş halde sağlıklı ve hijyenik taze et ürünlerinin üretimine ve satışına başladı.

  • 2000’ler

    Kendini sürekli yenileyen, deneyimli yapısına modern ve eğlenceli bir yaratıcılık katan Beşler, kurulduğu günden bu yana ilk dilimlenmiş paketli ürün, ilk fermente sucuk gibi birçok yeniliğe imza attı.
    2002 yılında Beşler’in şu anki Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun’un yönetime katılımı ile daha da güçlendi.

  • 1990’lar

    Beşler, Almanya Mannheim’da pastırma üretimine başladı.

  • 1980’ler

    Sucuk ve salam çengellere asılarak satılırken, Türkiye’deki ilk vakumlu sucuk ve salam Beşler markası ile satışa çıktı. Bu büyük yenilik tüketici tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. 1983 yılında Trakya’ya servis koyan ilk sucuk markası yine Beşler oldu.

  • 1960’lar

    1965’te Eminönü Köprüaltı ve Kasımpaşa perakende mağazaları açıldı. 1960’lı yılların sonuna doğru halkın et ürünlerine olan talebinin artması sonucu, İstanbul Belediyesi işbirliği ile Beşiktaş ve Eminönü’nde “İstanbul Belediye Tanzim Beşler” satış mağazaları hizmete girdi...

  • 1945

    Türkiye’nin ilk özel et entegre kombinası, Bahri Beşler’in yenilikçi ve “ilk”lerin öncüsü vizyonuyla kuruldu.

Yeni Ürünler

Yukarı Çık